Welkom op de website van Kringgroep Beuningen

 

Kringgroep Beuningen is een Duitse herdervereniging die is aangesloten bij de VDH (Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden).  Wij zijn als vereniging voornamelijk gericht op de kynologische lijnen, maar uiteraard bent u ook welkom met een hond uit de werklijn.

Kringgroep Beuningen is een vereniging met enthousiaste en betrokken leden. Wij bieden u een gevarieerd trainingsaanbod zoals africhting (speuren, appèl en pakwerk), elementaire gehoorzaamheid en puppytraining. U kunt bij ons twee maal per week trainen, op zondagochtend en woensdagavond. Voor wat betreft puppytraining en gehoorzaamheidstraining zijn ook andere rassen welkom dan de Duitse herder.

Kringgroep Beuningen staat voor een humane manier van africhten van de honden. Vanzelfsprekend zijn verboden of onwenselijke hulpmiddelen niet toegestaan. Wij werken op een positieve manier met de honden. De ervaring leert dat dit veelal een beter resultaat geeft.

Kortom, Kringgroep Beuningen is de vereniging waarbij u als Duitse herderbezitter met uw hond op een humane, positieve maar vooral ook gezellige manier kan trainen. We nodigen u graag uit eens een kijkje te komen nemen of een aantal keren vrijblijvend mee te trainen.

Nadere informatie kunt u krijgen via Adri Phoelich (voorzitter) 06-13171757 of via E-mail secretaris@kgp-beuningen.nl

Op deze website vindt u informatie over onze trainingen, evenementen en activiteiten.