Wie zijn wij?

Kringgroep Beuningen is een Duitse herdervereniging die is aangesloten bij de VDH (Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden). De VDH is een dochterorganisatie van de SV (Schäferhundverein) in Duitsland. Wij zijn als vereniging voornamelijk gericht op honden uit de kynologische lijnen. Uiteraard bent u ook welkom met een hond uit de werklijn.

Kringgroep Beuningen is een vereniging met enthousiaste en betrokken leden. Wij bieden u een gevarieerd trainingsaanbod zoals africhting (speuren, appèl en pakwerk), elementaire gehoorzaamheid en puppytraining. In de toekomst zal er ook weer behendigheidstraining (agility) worden gegeven. Momenteel hebben we hiervoor nog geen trainer. U kunt bij ons twee maal per week africhting komen trainen. Dit is op zondagochtend en de donderdagavond. Voor wat betreft puppytraining en gehoorzaamheidstraining zijn ook andere rassen welkom dan de Duitse herder.

Kringgroep Beuningen staat voor een diervriendelijke en eerlijke manier van africhten van onze honden. Vanzelfsprekend zijn verboden of onwenselijke hulpmiddelen niet toegestaan. Wij werken op een positieve beloningsgerichte manier met de honden. De ervaring leert dat dit veelal een beter resultaat geeft.

Kortom, Kringgroep Beuningen is de vereniging waarbij u als Duitse herder-bezitter met uw hond op een positieve maar vooral ook gezellige manier kan trainen. We nodigen u graag uit eens een kijkje te komen nemen of kom een aantal keren vrijblijvend mee trainen. Wij richten ons speciaal op belangstellenden uit de omgeving Nijmegen, Wijchen, Druten, Grave.

Op deze website vindt u verdere informatie over onze trainingen, evenementen en activiteiten.

Wilt u meer informatie over wat wij u als Kringgroep kunnen bieden, klik dan op de button hiernaast. U wordt dan doorgeleid naar onze contactpagina waarbij u, uw vraag kunt stellen. Wij streven er naar u zo snel als mogelijk antwoord te geven.