Vereniging

Kringgroep Beuningen is een Duitse Herder Vereniging met ongeveer 60 enthousiaste leden, welke binnen de vereniging deelnemen aan diverse activiteiten.

Zo is er op zondagochtend behendigheid, waar ook andere rassen dan de Duitse Herder welkom zijn. Op dinsdagavond organiseren wij ringtraining voor de Duitse Herder, waar vaak ook leden van andere kringgroepen graag gebruik van maken. Op woensdagavond en de zondag zijn de trainingstijden voor de africhting. Dan staat speuren (enkel zondagochtend), appèl en pakwerk op het programma.

Kringgroep Beuningen is een open vereniging waarbij elke Duitse Herderhond welkom is. Wij zijn als vereniging voornamelijk gericht op de kynologische lijnen, maar uiteraard zijn africhtingshonden ook welkom.

De manier van trainen bij Kringgroep Beuningen staat voor een humane manier van het africhten van de honden, waarbij verboden of onwenselijke hulpmiddelen niet zijn toegestaan. Wij werken op een positieve manier met de honden, welke veelal een beter effect hebben.

Kortom, Kringgroep Beuningen is de vereniging waarbij u als Duitse Herder bezitter uw hond op een humane, positieve maar vooral ook gezellige manier kan opvoeden.